onsdag den 20. april 2016


Kartoffelfælder

1. pædagogiske aktivitet


Villads og William var super motiverede til at fremstille kartoffelfælder - eller kartoffelhoteller som de omdøbte det til ;)

Under en lille snak om hvilke dyr der måske ville flytte ind, var der enighed om tusindben, biller og snegle - det bliver spændende at se om der overhovedet kommer nogen logerende.

Så er vi klar til første del af projektet

Villads udhuler sin kartoffel, det er ikke så svært som han troede

William giver den gas med udhulingen
William laver vinduer i hotellet

Stolt Villads med sit færdige resultat

William placerer sin fælde under mos  tæt ved det store væltede træ

Villads har valgt at gemme sin kartoffelfælde under en masse kogler

En dejlig aktivitet, som var nem at gå til og nem at forklare. Børnene gik virkelig op i indretning af hotellerne samt placeringen af disse på biotopens område.





3 kommentarer:

  1. Hej Henriette! Super at I har haft nogle gode oplevelser med kartoffelfælderne. Hvad er det egentlig som gør det til en god oplevelse, kan man sige noget om det? Mvh Ib

    SvarSlet
  2. Hej Ib
    Oplevelsen var god af flere årsager :)
    Det var et fælles projekt hvor Villads og William lynhurtigt tog ejerskab og gjorde tingene på deres måde. De havde helt styr på hvordan netop deres "hotel" skulle se ud, hvilke dyr de håbede ville flytte ind samt hvor og hvordan kartoffelfælden skulle placeres i biotopen. Vi taler dagligt om fælderne og glæder os til at se til dem i morgen. Vi har talt om at det ikke er sikkert at der en kommet logerende endnu, men det gør ikke noget, for så er det jo ledigt til hvis nogen kryb skulle mangle et sted at være ;)

    SvarSlet